ȘtiriSentința este tot mai aproape! Procurorii cer 6 ani...

Sentința este tot mai aproape! Procurorii cer 6 ani și jumătate de închisoare pentru Chiril Lucinschi

Procurorii cer 6 ani şi jumătate de închisoare în penitenciar de tip semiînchis pentru fostul deputat liberal-democrat Chiril Lucinschi, cu confiscarea a mai multor bunuri din proprietatea sa. Demersul a fost făcut în cadrul ședinței de judecată, care a avut loc astăzi la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Astfel, sentința în dosarul „Lucinschi” este tot mai aproape. Valoarea bunurilor este echivalentul cu obiectul infracțiunii, ceea ce înseamnă că în cazul în care fostul deputat va fi condamnat, acesta urmează să întoarcă peste 400 de mii de dolari – bani care ar fi fost spălați, potrivit învinuirii.

Mai mult, procurorul de caz, Eugen Rurac, a solicitat și aplicarea unei amenzi de 27.500 de lei. În același timp, avocații lui Chiril Lucinschi susțin în continuare că învinuirea adusă este ilegală, fostul deputat declarându-se nevinovat.

Amintim că Chiril Lucinschi a fost reținut pe data de 25 mai și este suspectat de spălare de bani în proporții deosebit de mari în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank. Acesta urmează să-și află sentința la următoarea ședință de judecată, care încă nu a fost fixată.

Latest news

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you