Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!!

Situată în apropiere de Nea Skioni, Anastasia Resort & Spa este o proprietate de 5 stele aflată la malul mării, cu o piscină mare, un centru de wellness, un restaurant tip bufet și un bar la piscină. Oferă unități de cazare elegante, cu WiFi gratuit și vedere la mare sau la munte.

Camerele decorate clasic de la Complexul Anastasia au baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, cutie de valori și minibar.

În zona de luat masa decorată modern sau pe terasa cu vedere la piscină sunt servite mâncăruri grecești și internaționale. Barul de la piscină oferă un cadru ideal pentru a savura o băutură răcoritoare sau un cocktail seara.

Oaspeții se pot relaxa la saună și în hamam sau se pot răsfăța cu o ședință de masaj. Persoanele mai active au la dispoziție un teren de tenis și o sală de fitness.

Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!!

 26.05.2019- 02.06.2019    730 euro

13.06.2019- 20.06.2019     798 euro

04.07.2019 —  11.07.2019    947 euro

Pretul este pentru 2 persoane si include:

-cazarea 7 nopti/ 8 zile;

-alimentatia HB;

-transport tur-retur;

-asigurare medicala

 

Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!! Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!! Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!! Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!! Xenios Anastasia Resort & Spa 5* Grecia ! Rezerva vacanta din timp!!!

Недавние публикации

Где обменять криптовалюту в Украине в 2023 году?

Вывод криптовалюты Украина временно приостановила, что побудило многих искать альтернативные варианты. Причина такого решения пока не ясна. Однако, если...

10 Мифов про аллергию

Аллергия - очень распространенное явление, и, по оценкам, примерно каждый третий человек страдает тем или иным видом аллергии. В...

Туры в ОАЭ: 7 безумных вещей, которые можно увидеть только в Эмиратах

В каждой стране – свои национальные устои и традиции. И то, на что местные жители попросту не обращают внимания,...

Плюсы и минусы покупки квартиры в новострое

Купить квартиру в новостройке сегодня можно не только в столице, но и практически в любом большом городе страны. Привлекательный...

Не пропустите

Роллеты и секционные ворота: особенности молдавского рынка

Современный мир, в том числе и на нашем, молдавском...

Omtek: Мы предлагаем качество, надежность и максимум возможностей

Небольшой двухэтажный дом, расположенный на тихой улице Романэ, уютный...

Вам может понравиться