ExpertCum obţii un machiaj sexy?

Cum obţii un machiaj sexy?

De ce folosec femeile produsele cosmetice? Desigur pentru a pune în evidenţă propria frumuseţe.
Cum putem obţine un machiaj sexy ne spune portalul Totul.md.

Smoky eyes
Acest tip de machiaj deţine prima poziţie déjà cîţiva ani la rînd. Este rezistent şi universal, iar dacă este făcut cu îndemînare devine simplu de aplicat. Cu ajutorul unui creion moale sau a unui fard trasaţi o linie groasă de-a lungul liniei creşterii genelor superioare şi a celor inferioare. Linia trebuie uşor ştearsă apoi. Intensitatea şi culoarea nuanţei ,,fum” poate fi aleasă după gustul şi placul fiecăreia.

Buze umede
Buzele moi şi umede sînt foarte tentante. Pentru a le face mai voluminoase folosiţi un luciu de buze cu particule sclipitoare. Nuanţele naturale vor fi îndrăgite de iubitoarele machiajului natural. Aplicaţi luciul cu ajutorul unei pensule; acesta va sclipi foarte inocent, dar ademenitor.

Buze roşii
Rujul roşu a fost dintotdeauna o provocare şi a avut un farmec deosebit. Doar femeile îndrăzneţe folosesc această culoare a rujului, deşi timiditatea nu este o calitate tocmai rea. Important este să-ţi găseşti nuanţa ce ţi se potriveşte. Pentru o piele deschisă la culoare se potrivesc nuanţele reci, iar pentru cea închisă: portocaliu, roşu, ocru.

Fardurile aurii
Fardurile în nuanţe calde de auriu sînt potrivite pentru fiecare, important este să nu se exagereze cu utilizarea lor. Acestea fac privirea pătrunzătoare. Aplicaţi fardul pe toată suprafaţa mobilă a pleoapei sau în partea de jos a sprîncenei şi în în colţul interior al ochiului. Combinaţi cu cafeniu sau bej pentru un rezultat incredibil. Brunetelor cu pielea bronzată li se recomandă folosirea nuanţelor de auriu închis, iar blondelor-fardurile în nuanţe galben-auriu deschis.

Gene lungi şi voluminoase
Pentru a avea nişte gene puternice bunicile noastre foloseau uleiul de ricin. Astăzi există metode mai avansate de îngrijire. Celor pe care natura nu le-a înzestrat cu gene lungi le putem recomanda procedura de extensie . După o singură vizită la cosmetolog vă veţi putea bucura de nişte gene lungi şi frumoase pentru o lună.
Alegeţi rimelul în dependenţă de efectul pe care îl aşteptaţi: alungire sau ondulare. Pentru un rezultat mai eficient puteţi pudra puţin genele înainte de a le rimela a doua oară.

Fardul de obraz
Încă din cele mai îndepărtate timpuri, rumeneala obrajilor era considerată un semn a sănătăţii şi frumuseţii. În plus aceasta dă un aspect mai fresh şi subliniază pomeţii, corectînd ovalul feţei.

Cat eyes
Ochii conturaţi erau foarte populari în anii 60. Astăzi moda s-a întors. Pentru nişte linii mai lejere folosiţi un creion, iar pentru liniile bine evidenţiate folosiţi un tuş.

Irina HIBINA

Latest news

Где обменять криптовалюту в Украине в 2023 году?

Вывод криптовалюты Украина временно приостановила, что побудило многих искать альтернативные варианты. Причина такого решения пока не ясна. Однако, если...

Vladimir Curocichin: Despre angajați, parteneri și perspectivele Omtek

Fondată în 1994,  compania Omtek - membru oficial al Asociației engleze a specialiștilor din domeniul sistemelor de securitate -...

Аренда авто с Mastercard

Аренда авто с Mastercard Во время отпуска или командировки в другую страну нередко возникает ситуация, когда нужен автомобиль для комфортного...

Советы, которые помогут выбрать самые вкусные суши

Если говорить о суши в первоначальном понимании, то блюдо должно быть легким и малокалорийным. Блюдо всегда должно быть приготовлено...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you