ExpertCum să alegeţi o maşină de spălat

Cum să alegeţi o maşină de spălat

Una dintre cele mai complicate procese în gestionarea gospodăriei întotdeauna a fost spălatul. Odată cu apariţia pe piaţa aparatelor de uz casnic a maşinii de spălat rufe, această însărcinare a devenit o plăcere. Din partea noastră se cere doar să încărcăm maşina cu o mulţime de rufe murdare, să punem detergent şi să apăsam câteva butoane. Nici un fel de lucru manual şi contact cu detergenţi, mașina face totul de sine stătător, ceea ce ne facilitează munca. Achiziţionarea unui astfel de ajutor ar trebui să fie abordată cu seriozitate. De alegerea potrivită va depinde cât timp mașina va îndeplini funcţia sa şi cât de bine va face acest lucru.

Publicitatea abundă de imagini luminoase şi oferte foarte profitabile. Fiecare companie de producţie declară că produsul lor este cel mai bun. Reprezentanţii de vânzări oferă o mare varietate pentru toate gusturile şi mărimile portofelului. Cum să nu te pierzi în această diversitate şi număr foarte mare de opţiuni?

În primul rând, este necesar de a determina dimensiunea maşinii. În cazul în care apartamentul are dimensiuni mici, o maşină mare nu va putea fi amplasată nicăieri, în schimb va fi potrivit un model mic, care va încăpea uşor sub chiuvetă. Înălţimea unei astfel de maşini este de 65-75 cm, lăţimea de 46-51 cm, adâncimea de 37-45 cm, volumul maxim de rufe 3-3,5 kg. numărul de rotaţii 400-1000 pe minut. Totuşi, calitatea spălării poate dezamăgi. dar cele mai recente modele ale mini-maşinilor în marea majoritate sunt de categoria A. Această maşină de spălat este utilă nu numai in apartamente mici, ci şi pentru familii mici sau la vilă.

Maşinile de spălat înguste reprezintă cea mai populară categorie din ţara noastră. La o înălţime de 85 cm, adâncimea lor poate varia între 33 – 45 cm, volumul maxim de rufe este de 4,5 kg. Mici, elegante, economice, aceste mașini de spălat nu ocupă mult spaţiu, dar oferă un nivel destul de ridicat al spălării cu un consum de energie redus.

Mașinile de dimensiuni mari ocupă mai mult spaţiu, adâncimea lor este de aproximativ 60 cm. Ele au o viteză de la 600 la 2000 rotaţii pe minut, sarcina maximă de rufe 5.8 kg. şi până la 20 programe de spălare. Aceasta este o maşină serioasă, care poate efectua funcţii diferite.

Stabilind dimensiunea, să discutăm despre „umplutură”. Sistemul de conducere, cu care este echipată maşina de spălat, are un rol important. Transmisiile cu curele deja aparţin trecutului, oferind locul sistemului direct de conducere, fapt ce reduce în mod semnificativ zgomotul, amplifică viteza rotaţiilor şi este mult mai sigur. Pentru maşina de spălat este importantă protecţia contra tuturor tipurilor de scurgeri. Este foarte util atunci când maşina este echipată cu un ecran de afişare şi selectare a diverselor funcţii. De asemenea, atrageţi atenţia la calitatea uşii şi textura de acoperire. Interesaţi-vă, cu ce tip de protecţie este echipată maşina de spălat. În ceea ce priveşte rezervorul, merită de menţionat faptul că în prezent, sunt răspândite rezervoare din diferite tipuri de plastic. Ele sunt mai uşoare, mai puternice, mai fiabile, mai uşor de utilizat, produc zgomot mult mai puţin decât oţelul, nu se supun efectului de coroziune, şi sunt mult mai ieftine decât cele din metal, care afectează în mod semnificativ preţul maşinii de spălat.

În concluzie, atunci când alegeţi o maşină de spălat, este important de a determina calitatea, dimensiunea, calitatea spălării, numărul de funcţii necesare care urmează a fi îndeplinite şi totodată preţul corespunzător. O maşină de spălat aleasă corect vă va elibera de la o muncă atât de dificilă, cum ar fi spălatul şi va economisi timpul, pe care îl veţi petrece aşa cum veţi dori.

Latest news

Где обменять криптовалюту в Украине в 2023 году?

Вывод криптовалюты Украина временно приостановила, что побудило многих искать альтернативные варианты. Причина такого решения пока не ясна. Однако, если...

Vladimir Curocichin: Despre angajați, parteneri și perspectivele Omtek

Fondată în 1994,  compania Omtek - membru oficial al Asociației engleze a specialiștilor din domeniul sistemelor de securitate -...

Аренда авто с Mastercard

Аренда авто с Mastercard Во время отпуска или командировки в другую страну нередко возникает ситуация, когда нужен автомобиль для комфортного...

Советы, которые помогут выбрать самые вкусные суши

Если говорить о суши в первоначальном понимании, то блюдо должно быть легким и малокалорийным. Блюдо всегда должно быть приготовлено...

Must read

Rolete și porți secționale: specificul pieței din Moldova

Lumea modernă, inclusiv a noastră – din spațiul moldovenesc,...

Omtek: Oferim calitate, fiabilitate și maxime posibilități

O casă nu prea mare, cu doua etaje, situata...

You might also likeRELATED
Recommended to you